luni, 7 februarie 2011

Baselu` ne minte din nou ...

Băsescu: „Economia s-a stabilizat“ 

Basescu

  " Preşedintele Traian Băsescu a susţinut o declaraţie de presă pe tema acordului cu FMI, CE şi BM. La începutul discursului, şeful statului a transmis condoleanţe familiilor minerilor care au decedat în urma incidetelor de la mina Uricani.

Băsescu a continuat anunţând că România nu va mai trage ultima tranşă de la FMI, în valoare de aproximativ un miliard de euro, pentru că acordul pe doi ani cu cele trei instituţii s-a încheiat cu succes: „economia a fost stabilizată“ şi s-au luat măsurile necesare pentru ieşirea din criză.

Totuşi, România va trage tranşa de la Uniunea Europeană necesară pentru acoperirea deficitului bugetului de stat, a declarat preşedintele ţării.

De asemenea, Băsescu a precizat că România se află în afara zonei de risc, iar condiţii pentru a se trece la o creştere economică durabilă au fost create.  [..] "  (www.antena3.ro)



Curvele si derbedeii conduc astazi destinele tarii.  
Baselu` : Un "marinar betiv ce minte , baga flota in maneca si devine presedinte". O starpitura agramata („permisuri” etc.), fost secretar UTC termina, numai el stie cum, facultatea de istorie, despre care habar nu are, mai isi face "rost de un titlu de "profesor" de drept constitutional si este PERFECT PARALEL CU ACESTA - lupta si prostovanul impotriva ..... comunismului, fara de care si astazi era TOT LA COASA
Un om de nimic , ce declara astazi o contrazice maine.Nu scad pensiile,ba scad pensiile...Nu intram in crize,ba intram in criza...am iesit din criza,ba nu am iesit din criza...
Domnisoara UDa si REA ... o curva de bordel ajunge ministru si este este "doctorand" in stiinte militare."Fata tatei" EBA,un numar de masina,o rapandula care are numai succesuri de cand e tati presedinte . Acest exeplu de prostie infinita si nesimtire fara masura isi permite apartament de milioane de euro in paris de cand este in Parlamentul European. si exemplele POT CONTINUA.

Ce dezvoltare durabila ma chiorule lua-ti-as toata familia...la fuga.Care DEZVOLTARE? AVEM O DATORIE EXTERNA DE .... 140 miliarde de Euro. Vom plati GENERATII. ASTA este politica "inteleapta" a curvelor si derbedeilor ce au pus stapanire pe ROMANIA. Daca pana la aderarea la UE s-a furat sub sloganul tranzitii, acum chiorul si bordelul ce-l sustine are acoperire cu "criza mondiala".

 CAT MAI RABDAM SA FIM CALCATI IN PICIOARE SI MINTITI IN HALUL ASTA ?! CHIAR NU MAI AVEM COLOANA VERTEBRALA SA NE EXPRIMAM PUNCTUL DE VEDERE TARE SI RASPICAT ?!