marți, 15 februarie 2011

Voi cum vedeti Valentine's day ? Ai nevoie de o anumita zi in care sa ii arati persoanei apropiate ce inseamna in viata ta ?!

Voi cum vedeti Valentine's day ? Ai nevoie de o anumita zi in care sa ii arati persoanei apropiate ce inseamna in viata ta ?!


Nu vreau sa ma apuc sa va inspaimant cu ideea mea despre ziua care tocmai a trecut ... O sa incerc sa fiu cat de succint pot.

Valentine's day , o sarbatoare pur catolica ce isi are originile in Italia, a fost insemnata ca zi de omagiere a unui preot pe nume Valentin care a continuat sa-si faca datoria si in inchisoare (oficiind si slujbe de casatorie printre altele)

De unde si pana unde ziua indragostitilor?
Love
Si prostia americanilor nefiind de ajuns, ca la romani mereu conteaza sa fii smecher, ziua de 14februarie a devenit o zi in care fiecare trebuie sa se laude la celalalt ce cadou a primit - aici ma refer la valoarea lui in bani - , unde a fost dus sa eu mai stiu ce porcarii. Fel de fel de clisee, fel de fel de ipocrizii care sunt facute fara cap...vorba lu` M.Badea, trebuie sa fii in randul lumii ca altfel nu iti iubesti partenera de viata.  

Oare daca iti iubesti partenera, nu orice zi este o zi in care trebuie sa ii demonstrezi cat de mult o iubesti si ce inseamna ea in viata ta ?!

De ce sa ai nevoie de 5-6 zile pe an in care sa ii arati asta cand o poti face spontan, in orice zi sau in fiecare zi, astfel creandu-i suprize care sunt cu mult mai apreciate de oricine.De ce trebuie sa conteze cati bani ai dat pe inel, pe o jucarie de plus, pe o cutie de bomboane sau mai stiu eu ce idei aveti voi in minte cand va ganditi la un cadou pentru iubita voastra ?!

Asta este parerea mea, nu vreau sa critic pe nimeni, sa jignesc pe nimeni...Voi ce parere aveti despre ziua de 14 februarie !?