sâmbătă, 19 februarie 2011

Udrea, flatata de primarul din Magurele: Dorm cu poza dumneavoastra sub perna, sotia nu se supara

Udrea, flatata de primarul din Magurele: "Dorm cu poza dumneavoastra sub perna, sotia nu se supara"


Udrea
"
  "Va rog sa prezentati invitatul urmator asa cum ati facut-o in fata mea, domnule primar. Haideti, sa fim sinceri cu colegii nostrii, nu am avut niciodata ceva de ascuns", i-a spus Anastase lui Apostolescu, în aplauzele celor prezenti.

Primarul a spus, la microfon, ca vrea sa îi faca o destainuire Elenei Udrea: "Permiteti-mi, doamna ministru, sa va fac o destainuire, doar dumneavostra. Eu dorm cu poza dumneavoastra sub perna". Cei prezenti au izbucnit din nou in aplauze.   " 
<--  Oare asta e poza de sub perna ?!
Asta este tara in care traim...
Astea sunt "capetle luminate" ale tarii pe care noi le-am votat...
In loc sa-si faca treaba ca d`aia a fost in functie, umflatelul asta doarme cu poza lu umflatica de UDREA sub perna si culmea, nevasta`sa nu se supara.
Daca am gandi logic, el a zis "sa va fac o destainuire, doar dumneavostra".Asta poate insemna doua lucruri cel putin :
1.Psihologic, omul sufera cu capul, nu observa persoanele din jur ci doar persoana cu care interactioneaza sau
2.Gramatical, omul a facut liceul la seral sau poate nici acolo. Nu stie sa vorbeasca corect sau macar logic, vede ca sunt 19289378 de oameni de fata si el zice ca vrea sa-i destauinuie ceva umflatei si numai ei...
Nu mai scapam de prostii astia de la conducere curand...

Google ofera 20.000 de dolari persoanei care va reusi sa sparga browserul Chrome

Google ofera 20.000 de dolari persoanei care va reusi sa sparga browserul Chrome

Google
" 20.000 de dolari. Atât oferă Google persoanei care va reuşi să găsească un punct slab al browserului Chrome, informează Computerworld.com. Acesta este cel mai consistent premiu oferit până în prezent în cadrul concursului Pwn2Own, în care concurenţii trebuie să spargă un program.

Concurenţii vor fi recompensaţi cu sume importante de bani şi pentru spargerea programelor IE, Firefox şi Safari. Pentru acestea se promite un premiu de 15.000 de dolari.

Premiile de anul acesta din cadrul concursului Pwn2Own sunt cu cinci mii de euro mai mari decat cele de anul trecut.

“Sumele investite în premii se ridică anul acesta la 125.000 de dolari”, a declarat Aaron Portnoy, managerul companiei HP Tipping Point, companie care este sponsorul principal al concursului Pwn2Own"

sursa : http://www.antena3.ro/high-tech/google-ofera-20-000-de-dolari-persoanei-care-va-reusi-sa-sparga-browserul-chrome-118019.html

Parerea mea este ca e un pret prea mic pentru a gasii un punct vulnerabil in browserul Chrome...ei cauta noi persoane pe care sa le recruteze in echipa google. Este o sansa buna sa te "lansezi pe orbita", spargi browserul si deja esti angajat google cu un salariu la care multi nici nu visam. Spor la lucru !!!