sâmbătă, 19 februarie 2011

Google ofera 20.000 de dolari persoanei care va reusi sa sparga browserul Chrome

Google ofera 20.000 de dolari persoanei care va reusi sa sparga browserul Chrome

Google
" 20.000 de dolari. Atât oferă Google persoanei care va reuşi să găsească un punct slab al browserului Chrome, informează Computerworld.com. Acesta este cel mai consistent premiu oferit până în prezent în cadrul concursului Pwn2Own, în care concurenţii trebuie să spargă un program.

Concurenţii vor fi recompensaţi cu sume importante de bani şi pentru spargerea programelor IE, Firefox şi Safari. Pentru acestea se promite un premiu de 15.000 de dolari.

Premiile de anul acesta din cadrul concursului Pwn2Own sunt cu cinci mii de euro mai mari decat cele de anul trecut.

“Sumele investite în premii se ridică anul acesta la 125.000 de dolari”, a declarat Aaron Portnoy, managerul companiei HP Tipping Point, companie care este sponsorul principal al concursului Pwn2Own"

sursa : http://www.antena3.ro/high-tech/google-ofera-20-000-de-dolari-persoanei-care-va-reusi-sa-sparga-browserul-chrome-118019.html

Parerea mea este ca e un pret prea mic pentru a gasii un punct vulnerabil in browserul Chrome...ei cauta noi persoane pe care sa le recruteze in echipa google. Este o sansa buna sa te "lansezi pe orbita", spargi browserul si deja esti angajat google cu un salariu la care multi nici nu visam. Spor la lucru !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu