miercuri, 16 februarie 2011

Michael Jackson se sabota singur, luand medicamente pentru a nu fi nevoit sa sustina cele 50 de concerte


Cea mai mare temere a lui Michael Jackson a fost ca ar putea sa ajunga sa lucreze la Mc Donald’s daca si-ar fi anulat cele 50 de show-uri pe care trebuia sa le sustina la O2 Arena din Londra.


"Era ingrozit de faptul ca organizatorii i-ar fi putut lua totul. Spunea ca va fi nevoit sa lucreze la McDonald's daca renunta la concerte", a declarat pentru tabloidul The Sun Karen Faye, cea care timp 25 de ani a fost stilista lui Michael Jackson.
Karen crede ca Michael Jackson se sabota singur, luand medicamente pentru a nu fi nevoit sa sustina cele 50 de concerte.
Michael Jackson a incetat din viata pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la varsta de 50 de ani, in urma unei supradoze de medicamente. "

Cum sa spui ma asa ceva ?! Doamne ce oameni ! Cum sa nu vrea Michael sa tina concertele pe care el le concepuse tocmai pentru noi, fanii lui si pentru care facea si 6-7 ore pe zi repetitii... cum sa scoti asemenea chestii pe gurasi culmea, sa le mai si scrii ?! Nu mai suport genul asta de oameni; trebuie sa facem ceva !!!

aveti aici site-ul cu pricina http://stiri.acasa.ro/showbiz/michael-jackson-se-temea-ca-va-ajunge-sa-lucreze-la-mc-donald-s-150154.html

Ioan Botis : Romanii fug de munca. Nu inteleg ce inseamna piata flexibila

Ioan Botis : Romanii fug de munca. Nu inteleg ce inseamna piata flexibila

Ioan Botis
Domnul Boutis spune in felul urmator :
"Romanii fug de munca. Nu inteleg ce inseamna piata flexibila.
Romanii fug de munca si prea putini se trezesc dimineata ca sa mearga la serviciu. Acest portret deloc magulitor a fost facut pe baza studiilor. Ministrul muncii Ioan Botis a prezentat parlamentarilor cifre concrete care arata din ce cauza sta prost tara noastra la productivitatea muncii.
 Ministrul Muncii sustine ca romanii nu inteleg ce inseamna o piata de munca flexibila. Nu accepta decat contracte de munca pe perioada nedeterminata." 


Sunt prea putin flexibili si în general, fug de munca, susţine ministrul Botis.

"
Numar total adulti - 10,5 milioane
Numar adulti angajati - 6 milioane (57%)

Uniunea Europeană - 14% din totalul angajatilor
România - 1,1% din totalul angajatilor

Munca la negru: 1,68 milioane de români muncesc la negru"

Nu stiu cat de corecte sunt cifrele dar nesimtitul asta mai are si tupeu sa acuze bietii oameni de reavointa. Dmnule Boutis, tu te-ai mai trezi dimineata sa te duci la serviciu cand stii ca ai un salariu mizerabil de 1000 lei, sotia si ea 500-600 lei si o rata bancara de 15000 ?! Nu te-ai duce sigur jegosule.

Cat tupeu are ma, lumea moare de foame si el vine, pune cateva cifre pe masa ca sa aiba spate la acuzatia adusa si spune ca romanii "nu sunt flexibili si fug de munca". Pai cand omu` stie ca nu are bani sa-si plateasca bancile si pierde casa, nu poate dormi din cauza faptului ca maine poate nu va avea ce pune pe masa celor 2-3 copii, cum sa vina la serviciu pe salariile mizerabile din tara asta pe care tot voi ati adus-o in starea de fata ?!
Se mareste TVA`ul peste noapte, scad salariile ca la bursa, se scumpeste tot peste noapte si voi vreti sa nu fuga lumea in afara ?!

Ca idee, daca tot vrei niste cifre ia de aici cifre :


DOMENIU


SALARIU IN STRAINATATE (EURO)

SALARIU IN ROMANIA (EURO)

Petrol si gaze

5.000

961

Personal medical

4.500 - 5.000

432

Constructii

3.500 - 4.000

371

Asigurari

3.000 - 3.500

1.172

Administratie

2.500 - 3.000

673

Transporturi aeriene

1.800 - 2.000

1.138

Transporturi terestre

1.400 - 1.600

513

Hoteluri si restaurante

1.200 - 1.400

252

Agricultura

800 - 1.000

467

Necalificati

500 - 800

142


Asa ca la ce dracu sa mai muncesti in Romania daca nu esti platit nici macar decent ?!



iOn .v1

iOn .v1
iOn   .v1
Astazi la ora 8:13 am dat pentru prima data de ION. Chiar daca era prea dimineata, in primele 5 minute, impresia fizica pe care o dadea era unu a caracteristica unei persoane culte, cu un IQ ridicat, manierat si etc. In urmatoarele 90 minute da dovada de glume proaste la o ora asa matinala si prin glume proasta nu intelegi metafora de "gluma proasta" ci sensul propriu; glume prost gandite, slabe, care mie si catorva colegi abia ne starneau zambetul. Imediat dupa ce facea o gluma si vedea ca nu a prins la persoana respectiva incerca sa o intoarca gen Ploiesti. ION este prezent in viata noastra de zi cu zi prin faptul ca face parte din stafful Serviciilor Secrete, suntem dependenti intr-o oarecare masura nu atat de mult de serviciile sale cat de o nota la recomandare si o semnatura de apreciere prin care sa-si exprime acordul. Ar mai fi de scris dar nu vreau sa plictisesc, multi v-ati prins deja despre cine este vorba...Si btw, pentru cei ce nu s-au prins, aveti fotografia din stanga.E foarte sugestiva pentru ION`ul de astazi.sper ca ION`ul de maine sa ma inspire mai multe...
                                                                                                                                         Numai bine !