duminică, 20 februarie 2011

Man In The Mirror (melodia zilei 20.02.2011)

Man In The Mirror (melodia zilei 20.02.2011)

Michael Jakcson
       Rezultatele voting-ului de ieri,ne arata ca melodia zilei de astazi este “Man in the mirror”.Melodia a fost lansata la inceputul anului 1988, fiind a saptea piesa de pe albumul “Bad”. Muzica si versurile au fost compuse de Glen Ballard si de Siedah Garrett, cu care Michael a mai colaborat si la piesa “I just can’t stop loving you”. Cantecul a fost foarte apreciat de criticii muzicali si a fost nominalizat la “Premiile Grammy”, la sectiunea “Recordul anului”.  “Man in the mirror” a fost pe locul 1, in SUA, timp de 4 saptamani la rand, iar in perioada 06 feb.’88-26  feb.’88 a ocupat o pozitie fruntasa, in topul “Bilboard Hot 100”.
     In 1988 la “Premiile Grammy”, Michael Jackson a avut o prestatie live, pe melodiile “The way you make me feel” si “Man in the mirror”, prin care si-a demonstrat inca o data talentul innascut. De altfel , Michael a ales sa incheie majoritatea concertelor sale, din Dangerous World Tour, cu piesa  “Man in the mirror”.
     In videoclipul piesei au fost folosite mai multe montaje video,de la diverse evenimente care care au schimbat lumea de-a lungul timpului, cum ar fi: asasinarea lui J.F. Kennedy, explozii nucleare etc. In videoclip au fost amintite numeroase persoane importante: Martin Luther King,  Maica Teresa, Mahatma Ghandi, Mikhail Gorbachev, Ronald Regan ,John Lennon .
        Haideti sa ascultam piesa si sa a incercam sa facem o schimbare cat de mica,asa cum spun si urmatoarele versuri: “Daca vrei sa faci lumea un loc mai bun/Uite-te la tine si apoi fa schimbarea! “
       “Make that change! “

                                                                              Post realizat de Bya lovesMJ