miercuri, 16 februarie 2011

Michael Jackson se sabota singur, luand medicamente pentru a nu fi nevoit sa sustina cele 50 de concerte


Cea mai mare temere a lui Michael Jackson a fost ca ar putea sa ajunga sa lucreze la Mc Donald’s daca si-ar fi anulat cele 50 de show-uri pe care trebuia sa le sustina la O2 Arena din Londra.


"Era ingrozit de faptul ca organizatorii i-ar fi putut lua totul. Spunea ca va fi nevoit sa lucreze la McDonald's daca renunta la concerte", a declarat pentru tabloidul The Sun Karen Faye, cea care timp 25 de ani a fost stilista lui Michael Jackson.
Karen crede ca Michael Jackson se sabota singur, luand medicamente pentru a nu fi nevoit sa sustina cele 50 de concerte.
Michael Jackson a incetat din viata pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la varsta de 50 de ani, in urma unei supradoze de medicamente. "

Cum sa spui ma asa ceva ?! Doamne ce oameni ! Cum sa nu vrea Michael sa tina concertele pe care el le concepuse tocmai pentru noi, fanii lui si pentru care facea si 6-7 ore pe zi repetitii... cum sa scoti asemenea chestii pe gurasi culmea, sa le mai si scrii ?! Nu mai suport genul asta de oameni; trebuie sa facem ceva !!!

aveti aici site-ul cu pricina http://stiri.acasa.ro/showbiz/michael-jackson-se-temea-ca-va-ajunge-sa-lucreze-la-mc-donald-s-150154.html

3 comentarii:

  1. Doamne, imi e deja scarba sa mai citesc chestii de genu asta, Cum pot unii sa gandeasca asa ceva? nu le e rusine? cu atit mai mult cind a lucrat cu mike, si l-a cunoscut, nene.....nu era un simplu om de pe strada care nu il stia pe mj.....dezgustator ce se intimpla

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta zic si eu...nu ar trebui sa facem si noi ceva ?! daca nu facem noi fanii, nu va face nimeni ...

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE, D-ZEULE, am mai citit eu cate ceva despre aceasta Karen ce nu e nici asta usa de biserica, sa spunem asa. Deci, nu ma mir nici din partea ei sa aflu asemenea CUMPLITA INEPTIE. Cat priveste acel ziar de MIZERIE The sun,....ce sa asteptam pozitiv din partea lor ? Batu-i-ar D-ZEU, ca tare ne-am mai saturat de PUHOAIELE LOR DE MIZERII !! ( Athina, Brasov )

    RăspundețiȘtergere