luni, 29 august 2011

Happy Birthday King of Pop! 53 !

Happy Birthday King of Pop! 53 !Astazi se implinesc 53 de ani de la nasterea celui ce a ajuns si va ramane vesnic "king of pop", Michael Jackson.

Fan Club Michael Jackson Bucuresti organizeaza un tribut in cinstea Regelui Muzicii Pop, in data de 29 august 2011, in ziua in care se implinesc 53 de ani de la nasterea acestuia.

Evenimentul va consta intr-un moment coregrafic, format dintr-un colaj realizat din fragmente din 5 melodii cunoscute ale lui Michael Jackson.
Dansul va avea o durata de 6 minute si va fi realizat exclusiv de fani MJ.Evenimentul va avea loc in 4 locatii diferite din Bucuresti:
16:00 - Afi Palace Cotroceni
17:30 - Parcul Tineretului
18:30 - Statie metrou Piata Unirii 1
20:00 - Parcul Herastrau

2 comentarii:

  1. buna as dori si eu un schimb de link daca s poate cu http://povestirispirituale.blogspot.com/ lasa-mi un com

    RăspundețiȘtergere
  2. MINUNATE toate stradaniile fanilor !! Sa le ajute D-ZEU , sa-i intareasca, sa le daruiasca toate bunatatile , iar INGERULUI MICHAEL sa-i daruiasca VIATA VESNICA , plina de lumina, pace, dreptate, liniste si iubirea Cerului si Pamantului, toate binemeritate !! Nu va opriti aici, dragi fani , continuati, si impliniti-va indatorirea de inalta onoare ca fani, transmitand urmasilor neintinate, , aparand cu darzenie numele si creatia pe care ni le-a lasat INGERUL MICHAEL noua nevrednicilor !! ( Athina Costea , Brasov )

    RăspundețiȘtergere