miercuri, 24 august 2011

Romania TE IUBESC !!!

Romania TE IUBESC !!!
Romania TE IUBESC !!!

Deci, cum sa nu iubesti tara asta ? Politia sta in boscheti sa-ti ia carnetu, Boc si Basel slobozesc pe gura ca nu e criza, ba ca e, spitale se desfiinteaza, nebunii umbla liberi pe strada, cazuri luate la cunostiinta si niciodata solutionate si tot asa. Daca pe nenea asta il enervau mai multe pisici ? Ce se intampla oare ? Daca melteanului i se parea ca unul din vecinii ale caror masini le-a vandalizat i-a mancat prietena, sau mai rau, a transformat-o in broasca?




Am omorat pisica !
Get Adobe Flash player
Doi copii au ramas pe drumuri pentru ca tatal lor a omorat o pisica. Ce sa vezi, pisica era a lui sotie si a lor mama. Omul avea probleme cu caputu` si retina nu il mai ajuta, percepea lumea altfel. Psihologul ce l-a examinat a decis ca nu pune viata nimanui in pericol si i-a dat niste pastile. Cred ca nu a luat de unde trebuie, era pe legale legale sau legale ilegale ?
Intrebat daca isi mai aminteste ceva, barbatul nu realiza nici atunci ce facuse : "O pisica... m-am dus si am taiat pisica, mi-a cantat in cap toata noaptea...sotia a zis ca pleaca la Bucuresti aseara". In ciuda tuturor intamplate, s-a decis ca psihologii vor stabili daca barbatul a avut discernamant in momentul cand si-a omorat nevasta.



Unde mi-e printesa ?!
Get Adobe Flash playerUn alt caz recent este cazul din Muntii Rarau unde un imbecil a distrus o cabana pentru ca nu isi gasea pitipoanca, aceasta fiind plecata in oras la cumparaturi dar ce sa vezi, uitase sa isi anunte jumatatea. Pe langa aceasta cabana, melteanul a mai distrus si doua masini parcate dupa care a sunat la 112 sa anunte ca cineva i-a furat masina si ca prietena ii este disparuta in munti.
Asta cred ca era pe legale legale numai ca il prinsese intr-un trip ciudat ...









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu