joi, 1 septembrie 2011

M is for... me !

M is for... me







M is for... me !










M is for... me,
Concluzia la care am ajuns,
Un curent care de voi e rapus,
Nu va e de-ajuns ?!
This is it !

....
O sa fiu putin dur,
Nu ma abtin s-o spun,
Special pentru fani din 2009,
Special pentru pitipoancele de la ora 9,
Pentru cei ce danseaza sa fie vazuti,
Cei ce pretind continuarea scopului,
Sa vindece lumea, s-ajute saracii,
Sa ocroteasca natura... ceva de bine pentru planeta asta.
Bineinteles, usor de zis,
Chiar foarte usor pentru ca nu costa nimic,
Apoi se imbraca vulgar, la fel si vorbesc,
Intr-o zi special, imbracati de gala se lovesc,
Se aprind de la vorbe simple,
Isi arata adevaratele fete,
Nu pot sa mai suport sa vad asemenea fiinte,
La obiectiv pozeaza-n fani apoi "scuipa seminte",
Sau poate sunt nebun si nu mai stiu eu definitia,
Poate asa trebuie, s-a schimbat ideea,
Sa porti inscriptia dar sa injuri de morti chiar in fata la monument,
SA porti palaria desi imbracat indecent,
Sa canti "heal the world" apoi sa lovesti cu pumnii,
Sa canti "smile" dar sa urasti pana te lasa plamanii,
Sa canti "start with the man in the mirror" dar sa nu iei atitudine,
Va iubiti pe voi si vreti imagine,
Nu-l mai simtiti pe Michael, v-ati indepartat de origine,
Reevaluati situatia si luati o decizie,
Lumea are nevoie de noi,sa continuam a lui misiune.
Vindeca lumea,
Iubeste copii, ocroteste natura,
Fa totul din inima si cu dragoste,
Toate aceste simtiri pentru voi sunt moarte,
Fi fan nu doar cu numele,
Ajuta lumea, fi mandru cand ii auzi pronuntsat numele,
Cu usurinta va bateti,
Cu greu scoateti un ban din buzunar,
Treceti pe langa nevoiasi si ii luati la misto,
Dar ai iphone in buzunar si ring tone "You are not alone",
Ii urasc si compatimesc in acelasi timp,
Dar toate astea vor avea un sfarsit curand,
Nu dau mai multe detalii, sunt un "beliver",
Cand o sa reapara o sa va ascundeti,
Toti cei ca mine vor plange iar voi nu veti mai fi mandrii,
Multi va vor arata cu degetul dar nu de bine,
Acei "multi" vor fi cei ca mine.
Pentru ei multa sanatate si fericire,
Sa duca a lui misiune la indeplinire,
Pentru voi... nimic altceva decat dispret si mahnire,
Ori va reveniti ori plecati fara stire,
Dati jos tricoul, umblati fara palarie,
Sunteti liberi sa injurati, sa beti in nestire,
Sa dansati pe manele si sa va simtiti bine,
Nu va mai chinnuiti, nu mai fiti falsi,
Nu ne mai umbriti imaginea, noi suntem devotati !

13 comentarii:

  1. e destul de complicat sa convingi un om care crede ca muzica e pe tricou , nu in suflet,de tot ce ai scris. si desi se simte ca ai scris pentru actori, cu siguranta fanii cu sufletul,ascunsi peste tot,te-au inteles.. respect pentru atitudine,devotament !

    RăspundețiȘtergere
  2. fiind atat de scurt, gandul ma poarta departe si pe multe taramuri :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne-am cam saturat de acesti "fani" :-j

    RăspundețiȘtergere
  4. ms frumos... si eu, tocmai d`aia trebuie sa facem ceva nu sa asteptam sa treaca acest curent si sa se evapore singuri

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact,....decizia sta in mainile fiecaruia dintre noi...multi dintre fani se etaleaza doar prin simplul fapt de a-si imbunatati imaginea in fata celorlalti...de a iesi in evidenta si nu de a-si expune simpatia pentru Michael..
    Sa fii fanul unui artist inseamna sa simti acest lucru cu sufletul tau...sa nu incerci sa iesi in evidenta prin cate miscarii stii..sau cate postere ai...de cate ori vii la monument sau cat stai acolo.....5 minute daca ti le petreci acolo si o data la o luna sunt suficiente ...suficiente de a demosntra ca esti fan...din contra cei care stau cat e ziulica de lunga...s incearca sa impresioneze prin toate gesturile si tipurile de comportament posibil...nu ii conduc decat la exagerare....si o parere nu tocmai placuta din partea celorlalti la adresa fanilor...deoarece..pe noi faniii in general ne cred mult mult mult prea exagerati si de aceea ..cand trec pe langa monumentul lui Mj auzi cuvinte la adresa lui Mj nu tokmai bune si asta in cel mai rau caz se intampla din cauza exagerarii unora care..ori sunt fanii ..asa zisi fani..ori..pur si simplu asa gandesc ei ca un fan trebuie sa procedeze.
    In concluzie, Amintirea lui Michael nu trebuie sa fie stearsa din inima niciunuia dintre noi dar pt a nu fi stearsa trebuie pastrata ca atare...si impartasita exact asa cum se cuvine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Michael pentru mine nu a fost un simplu artist... a fost un stil de viata, un prieten la nevoie, un umar pe care sa plang, un sfat la nevoie, o mangaiere, o voce ce m-a ajutat sa ma ridic, un indemn ce m-a facut sa fiu mai bun, sa imi schimb principiile in viata, sa iubesc natura, sa ma bucur din nou de lucruri simple... sa pot cu adevarat sa zambesc si sa fiu fericit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mult stimate domnule Cojoaca, am citit acest AUTENTIC DEMERS, aceasta PREA ELEGANTA CERERE de a pastra bunul simt, am citit si restul comentariilor si, nu va pot ascunde faptul ca rana pe care o port in inima din pricina hoardei de drogati - fie cei care misuna pe net, fie cei reali care ranesc acest INGER – mi se tot adanceste. Si mi se pare INCREDIBIL ,,nivelul” pana la care a putut ajunge JOSNICIA umana. Ma tot intreb de multi ani ( ca, slava Domnului, am ajuns la 44 ) si sigur ma voi mai intreba ,,Cum de mai rabda Bunul D-ZEU atata stricaciune si CAND , dar mai ales DACA le va inmana vreodata acestor VIERMI nota de plata binemeritata pentru aceste manifestari huliganice, pentru crunta falsitate, pentru coborarea lor voita la stadiul de VIERMI OTRAVITI” . Ma mai intreb daca, atunci cand in sfarsit isi vor primi LECTIILE , le vor mai fi ramas o farama de luciditate sa-si dea seama DE CE le-au primit . Ma indoiesc ca vor fi capabili chiar si de acest minim lucru. N-aveti idee cat ma dor aceste realitati crude pe care le semnalati. Eu inca nu am avut sansa si inalta cinste de a ajunge la monumentul Dragului nostru MICHAEL, fiind din provincie ( Brasov ) si temandu-ma sa pornesc la drum singura intr-un oras pe care nu-l cunosc. Imi doresc din tot sufletul sa apuc macar o data in viata acea zi in care sa-mi implinesc o particica din inalta caliate de fan NU al fitecui, cum socot aceste minti fragile, sarace. Din acest APEL DEPLIN INDREPTATIT la minima decenta pentru care va MULTUMESC din tot sufletul, am simtit CLAR ca intelegeti la fel de CLAR ca si mine , ce presupune calitatea de FAN al INGERULUI MICHAEL, drept pentru care, m-am abtinut de a mai scrie inca o multime de cuvinte care ar putea fi de prisos. As mai fi avut multe de scris dar nu as vrea sa ocup spatiu mult in mod inutil. Va FELICIT din toata inima pentru OAZA de bun simt, pentru INSULA de civilizatie ce ati realizat-o prin blogul dvs !! D-ZEU sa va intareasca, sa va rasplateasca pentru a va contiua lupta cu acest val de mizerie !! Este imensa nevoie de EXEMPLE stralucite ca al dvs si ma simt intarita in prea umilele mele stradanii de a biciui ( deocamdata pe net ) pe cine merita, vizavi de linistea si memoria LUI MICHAEL. ( Athina-Aurelia Costea, Brasov )

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc frumos doamna Aurelia :). NU, clar nu vor avea luciditatea sa-si dea seama de ce au primit ponoasele pentru modu lor de viata si fatarnicia dovedita in timp dintr-un simplu si evident motiv : prostia. Sunt cuprinsi de o imesa prostie injosindu-se in asa hal. Chiar nu mai am nervi sa pot dezbate subiectul asta pentru ca, pe cat sunt de bun pe atat sunt de rau si nemilos. Laturamea negativa am tinut sa nu vada decat cine trebuie si sunt silit de aceste specimene sa o manifest din nou si nu vreau... o sa ajung sa fac chestii pe care mai tarziu le voi regreta. Legat de venirea dumneavoastra la monumentul regelui, va pot fii disponibil oricand si oricat timp este nevoie. Mailul meuil aveti in pagina Despre mine -> http://cojoacabogdan.blogspot.com/p/despre-mine.html . Vom discuta acolo eventualele detalii daca vreti sa veniti in Bucuresti :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mult stimate domnule Cojoaca, primiti, va rog, MULTUMIRI din inima pentru marea bucurie si surpriza totodata ce mi-ati oferit-o prin raspunsul de mai sus. Daca voi putea avea parte de aceasta implinire de a sosi la Bucuresti, fireste ca ma voi stradui sa va instiintez cat mai din vreme, asa cum se cuvine. Insa, acel moment mult dorit , stiu sigur ca nu va fi curand. Vor trece niste ani buni , si asta datorita faptului ca cineva din familie mi se opune. In pragul Sarbatorilor si sosirii Noului An, , mai primiti sincerele urari ce vi se cuvin atat dvs , celor dragi dvs , cat si tuturor Fanilor Adevarati.
    Sa ninga peste dumneavoastra, cu binecuvantari albe iar lumina dragostei pentru INGERUL MICHAEL , pentru Dreptate, Inocenta si pentru cei dragi sa va impodobeasca bradul si sa va calauzeasca in Noul An dar si in multi, multi ani dupa el ! Viata sa va fie o permanenta sarbatoare de Craciun – considerata ca fiind cea mai dorita sarbatoare de peste an, si ca o sarbatoare a inocentei ! ( De la Brasov, Athina-Aurelia Costea )

    RăspundețiȘtergere
  10. I miss him...for me Michael will remain a perfect showman,I think you know that...I am concerning he's my man exemple!Congratulation

    RăspundețiȘtergere